VILKÅR OG BETINGELSER FOR NETTSTEDET 925CRAFT

§ 1

GENERELLE BESTEMMELSER

  1. Disse vilkårene og betingelsene er vilkårene og betingelsene nevnt i artikkel 8 i lov om levering av elektroniske tjenester av 18. juli 2002 (Journal of Laws nr. 144, punkt 1204, med endringer).
  2. Disse vilkårene spesifiserer reglene for brukernes bruk av nettstedet 925CRAFT, som opererer på 925craft.co.no, som inkluderer et bredt spekter av produkter og typer tjenester levert av SILVEXCRAFT Mateusz Wójcik sp.k. basert i Tyczyn, rettet mot potensielle forretningspartnere, inkludert gullsmeder og håndverkere.
  3. Nettstedet 925CRAFT gjør det mulig for brukeren å bli omdirigert ved hjelp av en lenke til nettstedet som opererer på følgende adresse: silvexcraft.eu, der brukeren vil kunne kjøpe produkter som tilbys av SILVEXCRAFT Mateusz Wójcik sp.k.

§ 2

DEFINISJONER

  1. BehandlingsansvarligSILVEXCRAFT Mateusz Wójcik sp.k. basert i Tyczyn, 5 Orkana St., 36-020 Tyczyn, med nummer: Skattenummer: 5170373027, polsk nasjonalt foretaksregisternummer: 363361395, nasjonalt rettsregister: 0000588340.
  2. Informasjonskapsler –liten tekstinformasjon opprettet av brukerens nettleser for å støtte driften av programvaren.
  3. 925CRAFT-nettsted som inneholder informasjon om produkttilbudet og tjenestene som tilbys av SILVEXCRAFT Mateusz Wójcik sp.k. basert i Tyczyn, Orkana 5, 36-020 Tyczyn, med følgende nummer: Skattenummer: 5170373027, polsk nasjonalt foretaksregisternummer: 363361395, nasjonalt rettsregister: 0000588340.
  4. Bruker – en juridisk person, en organisatorisk enhet som ikke er en juridisk person og som loven gir juridisk kapasitet, en fysisk person som ikke er en forbruker, i henhold til borgerloven, inkludert en fysisk person, som bruker nettstedet som opererer på adressen: 925craft.pl

§ 3

REGLER FOR BRUK AV NETTSTEDET 925CRAFT

925CRAFT-nettstedet kan brukes av alle Internett-brukere, forutsatt at IKT-systemet til en gitt bruker oppfyller følgende tekniske minimumskrav: a) å ha tilgang til Internett-tjenesten, b) å ha en fungerende bredbåndsnettleser, og c) å ha en aktiv e-postkonto – i tilfelle brukerens ønske om å bruke nyhetsbrevtjenesten nevnt i § 5 i disse reglene.

§ 4

PERSONOPPLYSNINGER

  1. Personopplysninger som oppgis av brukerne på nettstedet 925craft.pl (i kontaktskjemaet, i skjemaet – vi inviterer deg til å samarbeide med oss og ved aktivering av nyhetsbrevtjenesten), behandles av SILVEXCRAFT Sp. z o.o.. Sp. k. med hovedkontor i Tyczyn, 5 Orkana Street, 36-020 Tyczyn, med følgende nummer: NIP: 5170373027, REGON: 363361395, KRS: 0000588340 (personopplysningsansvarlig).
  2. Det er frivillig å oppgi personopplysninger fra brukeren, men det er nødvendig for at brukeren skal kunne bruke nyhetsbrevtjenesten som tilbys elektronisk og for at 925CRAFT skal kunne svare på spørsmålene som brukeren stiller ved hjelp av kontaktskjemaet i delen «Kontakt» eller skjemaet – «Vi inviterer deg til å samarbeide med oss» – i delen «Samarbeid». 925CRAFT behandler personopplysninger for å levere tjenester elektronisk i tilfelle brukeren gir samtykke som nevnt i § 5.1 i disse vilkårene for levering av nyhetsbrevtjenesten og i tilfelle 925CRAFT svarer på et spørsmål fra brukeren via kontaktskjemaet eller skjemaet «Vi inviterer deg til å samarbeide».
  3. Brukeren har rett til å få tilgang til innholdet i personopplysningene sine og til å korrigere og slette dem. Personopplysninger kan korrigeres eller slettes av den behandlingsansvarlige, som kan kontaktes på følgende e-postadresse: [email protected]. Ved å oppgi personopplysninger erklærer brukeren at personopplysningene han/hun oppgir, er hans/hennes egne.
  4. Detaljerte bestemmelser om beskyttelse av brukerens personopplysninger finnes i personvernerklæringen .

§ 5

NYHETSBREV

  1. Brukeren kan godta å bestille en nyhetsbrevtjeneste (abonnement). Nyhetsbrevstjenesten består av periodisk sending av 925CRAFT-nyhetsbrevet og meldinger som inneholder markedsføringsinnhold (kommersiell informasjon) fra 925CRAFT og, hvis aktuelt, av dets forretningspartnere (inkludert innhold relatert til produktene til 925CRAFT og, hvis aktuelt, av dets forretningspartnere og kampanjen) til den oppgitte e-postadressen. Abonnement på nyhetsbrevet gjøres ved å oppgi e-postadressen din under fanen ‘Samarbeid’ i delen merket ‘Nyhetsbrev’ og klikke på ‘abonner’ -knappen.
  2. Det er frivillig og gratis å abonnere på nyhetsbrevet. Tjenesten leveres på ubestemt tid, og brukeren kan når som helst melde seg av nyhetsbrevet.
  3. Brukeren kan når som helst selv melde seg av nyhetsbrevet ved å velge avmeldingsalternativet i den mottatte nyhetsbrevmeldingen.

§ 6

GYLDIGHET

Hvis en bestemmelse i disse vilkårene og betingelsene erklæres ugyldig ved en endelig rettsavgjørelse, skal de øvrige bestemmelsene fortsatt gjelde.

§ 7

REPRESENTASJONER FRA 925CRAFT

925CRAFT erklærer herved at alle bilder og innhold som presenteres på 925CRAFT-nettstedet er opphavsrettsbeskyttet og tilhører 925CRAFT.

§ 8

GJELDENDE LOV

Gjeldende lov som regulerer tjenestene som tilbys av 925CRAFT i henhold til vilkårene i disse vilkårene er polsk lov. Ved å godta innholdet i disse vilkårene og betingelsene velger partene herved polsk lov som gjeldende lov.

§ 9

SLUTTBESTEMMELSER

  1. 925CRAFT bruker informasjon som lagres av serveren på brukerens terminalutstyr for statistiske formål og for å tilby tjenester av høyeste kvalitet, som deretter leses hver gang nettleseren er tilkoblet (såkalte informasjonskapsler). Brukeren kan når som helst bestemme under hvilke forhold 925CRAFT-nettstedet lagrer eller får tilgang til informasjonskapsler ved hjelp av innstillingene i nettleseren, inkludert å endre nettleserinnstillingene slik at den ikke godtar slike filer eller informerer om overføringen av dem. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det føre til problemer med å bruke 925CRAFT-nettstedet. Ved å bruke en nettleser hvis innstillinger tillater lagring av informasjonskapsler på brukerens enhet, godtar brukeren lagring av de nevnte filene på brukerens enhet. For mer informasjon om dette, se personvernerklæringen.
  2. 925CRAFT forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene av gyldig grunn, som er:
    • behovet for å tilpasse vilkårene til lovgivning som direkte påvirker disse vilkårene og som resulterer i behovet for å endre vilkårene for å overholde loven;
    • behovet for å tilpasse vilkårene og betingelsene til anbefalinger, pålegg, avgjørelser, bestemmelser, tolkninger, retningslinjer eller beslutninger fra autoriserte offentlige myndigheter;
    • utvidelse eller endring i funksjonaliteten til 925CRAFT-nettstedet, inkludert innføring av nye tjenester som tilbys elektronisk eller endring av eksisterende funksjoner på 925CRAFT-nettstedet;
    • En endring i de tekniske forholdene for levering av elektroniske tjenester;
    • behovet for å fjerne tvetydigheter, feil eller skrivefeil som kan ha oppstått i vilkårene og betingelsene;
    • endringer i kontaktinformasjon, navn, identifikasjonsnumre, elektroniske adresser eller lenker gitt i bruksvilkårene;
    • For å forhindre misbruk
    • forbedring av brukertjenesten;
  3. De endrede vilkårene vil bli gjort tilgjengelig på 925CRAFTs nettsted. 925CRAFT vil informere deg om de endrede vilkårene ved å sende et varsel om de endrede vilkårene til e-postadressen du oppga da du registrerte deg for nyhetsbrevet.
  4. Disse vilkårene og betingelsene gjelder fra 29.03.2022.
  5. Eventuelle tvister som kan oppstå fra funksjonen til 925CRAFT-nettstedet mellom brukeren og 925CRAFT og som ikke kan forhindres gjennom klageprosedyren, vil bli avgjort av den kompetente polske vanlige domstolen.
  6. I saker som ikke dekkes av disse vilkårene, gjelder de relevante bestemmelsene i Civil Code og andre gjeldende lover.